— Retkeilijän suunnistuskurssi ja retki Repovedelle 4.6.2022 —


Sinulle, joka haluat kulkea omia polkujasi. Epäröitkö lähteä metsään, koska pelkäät eksymistä? Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Tai muuten vain kuljeskella luonnossa?

Tämä kurssi sopii retkeilijöille, marjastajille ja sienestäjille, tai muuten vain luonnossa liikkuville. Et tarvitse aiempaa osaamista, sillä lähdemme liikkeelle aivan alkeista. Teemme kurssilla retken kansallispuistoon ja ehdimme myös ihailla maisemia sekä pitää evästauon!

Kurssilla käymme läpi muun muassa:

- Karttatyypit, mittakaava ja karttamerkit

- Kompassin käyttö

- Reitinvalinta ja -suunnittelu


Mukaasi tarvitset kompassin, säänmukaiset vaatteet (maasto voi olla kosteaa, vaikka ei sataisi), istuinalustan, eväät ja juotavaa. Kartan ja muun materiaalin saat paikan päällä. Kurssilla liikutaan noin 6-7 km matka rauhallisesti kävellen. Reitillä on jonkin verran korkeuseroja.

Kokoonnumme Lapinsalmen parkkipaikalla klo 9. Arvioitu päättymisaika on klo 15.

Kurssin hinta on 49 € (sis alv 24 %). Maksu kortilla tai Smartumin/ePassin liikuntaeduilla.

Ilmoittaudu 30.5. mennessä sähköpostilla wildventurefinland@gmail.com. Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5, joten ota kaverisikin mukaan!

Kurssilla olemme ulkona ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Sairaana tai oireilevana ei ehdottomasti voi osallistua. Noudatamme alueellisia koronavirusohjeistuksia.

Wildventure on metsähallituksen sopimusyrittäjä Repoveden kansallispuistossa.Luo kotisivut ilmaiseksi!