— Retkeilijän suunnistuskurssi ja retki Repovedelle 30.4.2022 —


Sinulle, joka haluat kulkea omia polkujasi. Epäröitkö lähteä metsään, koska pelkäät eksymistä? Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Tai muuten vain kuljeskella luonnossa?

Tämä kurssi sopii retkeilijöille, marjastajille ja sienestäjille, tai muuten vain luonnossa liikkuville. Et tarvitse aiempaa osaamista, sillä lähdemme liikkeelle aivan alkeista. Teemme kurssilla retken kansallispuistoon ja ehdimme myös ihailla maisemia sekä pitää evästauon!

Kurssilla käymme läpi muun muassa:

- Karttatyypit, mittakaava ja karttamerkit

- Kompassin käyttö

- Reitinvalinta

- Mobiilisovellukset


Mukaasi tarvitset kompassin (mikäli et omista omaa, saat lainaksi), säänmukaiset vaatteet (maasto voi olla kosteaa, vaikka ei sataisi), istuinalustan, eväät ja juotavaa. Kartan ja muun materiaalin saat paikan päällä. Kurssilla liikutaan noin 6 km matka rauhallisesti kävellen. Reitillä on jonkin verran korkeuseroja.

Kokoonnumme Lapinsalmen parkkipaikalla klo 10. Arvioitu päättymisaika on klo 16.

Kurssin hinta on 49 € (sis alv 24 %). Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ePassi ja Smartum-liikuntaedut käyvät maksuna tällä kurssilla. 

Ilmoittaudu 24.4. mennessä täällä: https://forms.gle/CDP35tmUqVoxvAip6

Kurssilla olemme ulkona ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Sairaana tai oireilevana ei ehdottomasti voi osallistua. Noudatamme alueellisia koronavirusohjeistuksia.

Wildventure on metsähallituksen sopimusyrittäjä Repoveden kansallispuistossa.Luo kotisivut ilmaiseksi!