— Retkeilijän suunnistuskurssi 29.5.2021 —

Savitaipale

Sinulle, joka haluat kulkea omia polkujasi. Epäröitkö lähteä metsään, koska pelkäät eksymistä? Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Tai muuten vain kuljeskella luonnossa?

Kurssi sopii retkeilijöille, marjastajille ja sienestäjille, tai muuten vain luonnossa liikkuville. Et tarvitse aiempaa osaamista, sillä lähdemme liikkeelle aivan alkeista.

Kurssilla käymme läpi muun muassa:

  • Karttatyypit, mittakaava ja karttamerkit

  • Kompassin käyttö

  • Reitinvalinta

  • Mobiilisovellukset

Mukaasi tarvitset kompassin (mikäli et omista omaa, saat lainaksi), säänmukaiset vaatteet (maasto voi olla kosteaa, vaikka ei sataisi), juomapullon ja tarvittaessa pientä evästä. Kartan ja muun materiaalin saat paikan päällä. Kurssilla liikutaan noin 4-5 km matka kävellen.

Kurssille otetaan maksimissaan 5 osallistujaa. Noudatamme alueellista koronavirusohjeistusta. Kurssi on ulkoilmakurssi ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Sairaana tai oreilevana ei ehdottomasti voi osallistua.

Kurssin hinta 35 € (sis alv 24 %). Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ePassi ja Smartum-liikuntaedut käyvät maksuna tällä kurssilla. Ilmoittaudu 26.5. mennessä!

Ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/L5Er29s89MxhhxFMA

Kurssi järjestetään Savitaipaleella, tarkka kokoontumispaikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä. Luo kotisivut ilmaiseksi!