Retkeily- ja vaelluskurssi

— Retkeily- ja vaelluskurssi 6.-7.5.2023 —

Savitaipale

Herään porokellon kalkatukseen nukuttuani melkein 10 tuntia putkeen. Kirpeä aamu puraisee nenänpäätä noustessani lämpimästä makuupussista. Teltan ovelta avautuu loputon tunturipaljakka kauas horisonttiin, kunnes taivas kohtaa lumipeitteiset vuoret naapurimaan puolella. Keitän kahvit ja kömmin vielä takaisin lämmittelemään. Ei ole kiire minnekään.  

Haluaisitko herätä teltasta lähijärven rannalta, tai kävellä kauas erämaahan, missä eivät puhelimet kuulu? Et ole kuitenkaan varma, miten päästä harrastuksessa alkuun? Varusteiden maailma kauhistuttaa ja jotain pitäisi osata pakata evääksikin...

Lähde mukaan käytännönläheiselle retkeily- ja vaelluskurssille Kuolimo-järven maisemiin!

Kurssilla vaelletaan kahden päivän aikana yhteensä noin 16 km matka ja leiriydytään maastossa. Osallistujat kantavat omat varusteensa sekä kokkaavat omat ruokansa retkikeittimillä. Retken aikana saat kattavasti oppia muun muassa seuraavista aiheista:

  • Varusteet ja niiden valinta

  • Retkikeitinten käyttö, ruoka- ja vesihuolto

  • Pukeutuminen

  • Retkietiketti ja vastuullinen retkeily

  • Turvallisuus

  • Mukavuus :)

Lisäksi kuulet huikeista retkeilykohteista lähellä ja kaukaa ja tunnelmia erämaavaelluksilta. Et tarvitse mitään aiempia tietoja tai taitoja osallistuaksesi, normaali liikuntakyky riittää.

Tämän kurssin jälkeen osaat varustautua oikein, toimia turvallisesti ja vastuullisesti luonnossa ja toteuttaa unelmasi vaellusharrastuksen aloittamisesta, itsenäisesti tai porukassa!

Kurssin hinta on 89 € (sis. alv. 24 %) ja se maksetaan jälkikäteen laskulla. Tämän kurssin voi maksaa myös ePassi/Smartum-liikuntaeduilla!

Kurssin hintaan sisältyy opastus, teltta, retkikeitin sekä polttoaine (jaetaan telttaparin kanssa). Tarvitset oman makuupussin ja -alustan, rinkan/ison repun, säänmukaiset vaatteet sekä ruoat. Saat tarkat ohjeet sekä ohjelman ennen kurssia. 

Ilmoittaudu 23.4.2023 mennessä TÄÄLLÄ

Kurssin osallistujamäärä on 5 - 10 henkilöä. Kurssi järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

Noudatamme alueellisia koronavirusohjeistuksia. Sairaana tai oireilevana ei ehdottomasti voi osallistua.Luo kotisivut ilmaiseksi!