— Retkeily- ja vaelluskurssi 24.4.2022 —

Lemi

Kiinnostaako retkeily ja vaeltaminen, mutta et oikein tiedä miten lähtisit liikkeelle? Tuntuuko, että hukut varusteiden maailmaan? Mitä vaelluksella voisi syödä?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksia tällä matalan kynnyksen retkeilykurssilla. Et tarvitse mitään aiempia tietoja tai taitoja osallistuaksesi. Käymme läpi muun muassa seuraavia aiheita:


  • Mitä varusteita tarvitaan ja miten valitsen oikeat varusteet? Mihin kannattaa panostaa ja missä voisi säästää? Miten vältän kuormajuhtafiiliksen?

  • Miten teen ruokaa ja mitä retkillä voisi syödä? Entäpä vesihuolto?

  • Miten pukeudun oikein?

  • Retkietiketti ja vastuullinen retkeily

  • Turvallisuus

  • Voit myös esittää toiveita/kysymyksiä aiheista etukäteen

Kurssi keskittyy yön yli-retkellä ja vaelluksella tarvittaviin varusteisiin ja toimintaan sulan maan aikana. Toki kurssilla saa eväitä myös päiväretkeilyyn. Nähtävillä ja kokeiltavana on paljon erilaisia varusteita: rinkkoja, telttoja, makuupusseja ja -alustoja, retkikeittimiä.


Kurssin hinta on 39 € (alv 24 %) ja se sisältää kirjallisen materiaalin, opetuksen sekä tulokahvit. Kurssi maksetaan jälkikäteen laskulla. Ilmoittautumiset sähköpostilla wildventurefinland@gmail.com (ilmoita puhelinnumerosi sekä mahdolliset ruokarajoitteet).


Kurssipaikkana toimii Huttulan kodan pihapiiri Lemillä, n. 17 km 6-tieltä Savitaipaleen suuntaan. Aloitamme kurssin klo 10. Arvioitu päättymisaika on klo 14. Varustaudu lämpimillä ja säänmukaisilla vaatteilla (olemme pääasiassa ulkotiloissa) sekä halutessasi lounaseväillä. Paikalla on tulistelumahdollisuus.

Kurssin osallistujamäärä on 5 - 10 henkilöä. Kurssi järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

Noudatamme alueellisia koronavirusohjeistuksia. Sairaana tai oireilevana ei ehdottomasti voi osallistua.Luo kotisivut ilmaiseksi!