— Kevätvaellus Patvinsuolle 26.-28.5.2022 —


Patvinsuon kansallispuisto on Itä-Suomen erämaa, jonka laajat avosuot tekevät lähtemättömän vaikutuksen avaruudellaan ja koskemattomalla luonnollaan. Monelle hieman tuntemattomampi Patvinsuon kansallispuisto sijaitsee Pohjois-Karjalassa, se on eteläisen Suomen laajin kansallispuisto ja merkittävä suoluonnon suojelualue.

Patvinsuolla saamme kuunnella kevään laulajia, herätä teerien pulinaan ja jos oikein hyvä onni on matkassa, saatamme nähdä suon valtiaan ja Patvinsuon tunnuseläimen, karhun, tähytessämme suon yli.

Vaelluksella kävelemme halki mäntymetsien, pitkin pitkoksia aapasoilla ja ylitämme joen vetolautalla. Päivämatkat ovat noin 8 km - 18 km - 12 km. Maasto on helppokulkuista, eikä korkeuseroja ole juuri lainkaan. Tämä vaellus soveltuu hyvin ensimmäiseksi vaellukseksi!

Tarvitset vaellukselle omat varusteet (rinkka, teltta tai muu majoite, makuupussi ja -alusta, retkikeitin, säänmukainen vaatetus). Patvinsuolla ei ole vesihuoltoa, joten sinulla tulee olla myös vedensuodatin, puhdistustabletteja tai voit keittää juomaveden. Saat tarkemman varustelistan sekä tarvittaessa opastusta varusteiden valintaan. Ennen vaellusta järjestetään etätapaaminen Teamsin välityksellä.


Vaelluksen hinta on 249 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää opastuksen, metsähallituksen käyttömaksun, turvallisuussuunnittelun sekä etätapaamisen. Vaellus maksetaan laskulla jälkikäteen. Voit maksaa myös Smartum- tai ePassi-liikuntaeduilla.

Ilmoittaudu viimeistään 2.5.: https://forms.gle/PeprkfpkwNbMV7pi7

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sovellamme seuraavia peruutusehtoja:

- Peruutus yli 14 vrk tapahtumasta; veloitamme toimistokuluina 20 €
- Peruutus 7-14 vrk tapahtumasta; veloitamme puolet osallistumismaksusta
- Peruutus alle 7 vrk tapahtumasta; veloitamme koko osallistumismaksun.

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli vaellus perutaan järjestäjän toimesta, ei mitään maksuja veloiteta. Minimiosallistujamäärä on 3.

Seuraamme alueellisia covid-rajoituksia ja toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tarkistathan oman vakuutusturvasi.

Olemme metsähallituksen vastuullinen sopimusyritys Patvinsuon kansallispuistossa.

Osa tämänkin vaelluksen tuotosta ohjataan metsien suojeluun.Luo kotisivut ilmaiseksi!