— LuontoBnB 28.-29.8.2021—

Savitaipale

Tule yöpymään miljoonan tähden hotelliin! Suomen luonnon päivänä ja valtakunnallisena nuku yö ulkona-päivänä nautimme loppukesän viimeisistä lämpimistä tuulista samalla syksyyn valmistautuvan luonnon ääniä kuunnellen. LuontoBnB tarjoaa sinulle majoituksen (teltta tai riippumatto) sekä ylellisen brunssin, puitteet tarjoaa huikea luontomme! Tapahtumapaikkanamme on Savitaipaleella sijaitseva Rovastinoja, joka jääkauden muokkaamine maastonmuotoineen ja auringonlaskuineen tarjoaa upean miljöön luontohotellille. Täällä aika tuntuu pysähtyvän ja aistit virittyvät ikiaikaisille taajuuksille.

Tarvitset vain oman makuupussin tai peiton ja makuualustan (tarvittaessa alustoja on saatavilla lainaksi). Tarkempi ohjeistus toimitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa. Majoitteemme ovat sään- ja hyttysenkestäviä. Teltat ovat yksiöitä ja kaksioita, samassa teltassa majoittuu vain saman seurueen jäsenet. Huom! Riippumattopaikat ovat varattuja, telttoihin mahtuu vielä :)

Tapahtuman hinta on 69 € (sis. alv), hinta sisältää majoitteen, iltaohjelman sekä brunssin. Yhdessä nukkuville -10% hinnasta. Voit osallistua myös omalla majoitteellasi, jolloin hinta on 49 €.

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti! https://forms.gle/bqLGrFmDWnvAVSG88

Yhteistyössä Retuperä Reload

Luo kotisivut ilmaiseksi!