— LuontoBnB - Spring Edition 9.-10.4.2022 —

Joutseno

 LuontoBnB tulee taas - Spring edition! Saimme paljon kyselyitä viime vuoden tapahtuman jälkeen, joten nappaa nyt paikkasi! Lähde kanssamme nauttimaan keväisestä luonnosta. LuontoBnB tarjoaa sinulle majoituksen sekä kehutun brunssin. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja nauttia! Vietämme illan nuotiopiirissä ja tarjoamme pientä ohjelmaa, joka rentouttaa ja valmistelee hyviin uniin. Aamulla heräät mustarastaiden lauluun ja pääset nauttimaan valmiiksi katetusta brunssista luonnon antimilla höystettynä.

Tapahtumapaikkanamme on Joutsenossa sijaitseva Himanmäki, joka tarjoaa hienot puitteet ja maisemat. Käytössämme on lämmitettävä kota sekä ulkohuussi. Himanmäen kodalle kuljetaan alle kilometri jalan helppokulkuista, mutta nousujohteista polkua.

Majoitusvaihtoehtoina on valittavana riippumatto, teltta tai avolaavu. Majoitteemme ovat säänkestäviä. Teltat ovat yksiöitä ja kaksioita, samassa teltassa majoittuu vain saman seurueen jäsenet.

Tarvitset lämpimän makuupussin (yölämpötila voi mennä alle nollan) ja makuualustan. Mikäli epäröit esimerkiksi tarkenemisen puolesta, ota yhteyttä niin neuvomme sinulle lämpimät yöunet Lisäksi tarvitset oman repun tms, jolla kannat omat tavarasi kohteeseen.Tarkempi ohjeistus toimitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman hinta on 69 € (sis. alv), hinta sisältää majoitteen, iltaohjelman sekä brunssin. Yhdessä nukkuville -10% hinnasta. Voit osallistua myös omalla majoitteellasi, jolloin hinta on 49 €.


Ilmoittaudu 27.3. mennessä täällä: https://forms.gle/LmDPyVfHQrcxYzJD9


Tapahtuman järjestävät luonto-ohjaajat Ninni ja Maija, jotka nukkuvat ulkona ympäri vuoden!Luo kotisivut ilmaiseksi!