LuontoBnB - Glamping Edition 27.-28.8.2022

Savitaipale

LuontoBnB tulee taas - Glamping edition!

Tule yöpymään miljoonan tähden hotelliin! Suomen luonnon juhlapäivänä ja valtakunnallisena nuku yö ulkona-päivänä nautimme loppukesän viimeisistä lämpimistä tuulista samalla syksyyn valmistautuvan luonnon ääniä kuunnellen. Tai ehkäpä kuuntelemme sateen ropinaa telttakankaassa...LuontoBnB tarjoaa sinulle majoituksen (teltta tai riippumatto) sekä ylellisen aamupalan, puitteet tarjoaa huikea luontomme!

Ohjelmassa on luonnosta nautiskelun lisäksi saunomista, uimista sekä nuotiopiiri letunpaiston merkeissä. Lopuksi toivotetaan hyvät yöt luontorentoutuksen myötä. Illan ohjelma on vapaaehtoinen - voit myös viettää aikaa rauhoittuen ja vaikkapa metsässä kujeskellen.

Tarvitset oman makuupussin tai peiton ja makuualustan (tarvittaessa alustoja on saatavilla lainaksi). Tarkempi ohjeistus toimitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa. Majoitteemme ovat sään- ja hyttysenkestäviä. Teltat ovat yksiöitä ja kaksioita, samassa teltassa majoittuu vain saman seurueen jäsenet.

Tapahtuman osallistumismaksu on 89 € (sis. alv), hinta sisältää majoitteen, iltaohjelman sekä aamupalan. Samassa teltassa nukkuville tai omassa majoitteessa majoittuville -10% osallistumismaksusta. Ilmoittaudu 14.8. mennessä täällä: forms.gle/HGfYeAuivJLygP8PA

Tapahtumapaikkanamme on Savitaipaleella sijaitsevan erämajan pihapiiri järven rannalla. Tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille.

Tapahtuman järjestävät Ninni ja Maija, jotka nukkuvat ulkona ympäri vuoden!

Edellisten LuontoBnB-kävijöiden kokemuksia:

"Majoituksessa ja aamupalassa oli hyvää se että kaikki oli valmiiksi laitettu ja tarvitsi vain laittaa omat makuupussit ja ottaa omat ruuat ja nauttia."

"Tapahtuman sisällössä oli hyvää se miten kokonaisuus oli suunniteltu, ohjelmaa oli sopivasti, ruoka oli hyvää ja sai uusia vinkkejä, majoitus oli hyvä ja löytyi varavaihtoehtokin. En jäänyt kaipaamaan muuta kuin, että milloin pääsee uudestaan."

Luo kotisivut ilmaiseksi!