Mikä?

- Wildventure -

"Wild": untamed, villi ja kesytön

"Venture": to dare, uskaltautua 

Filosofiani

Luonto liikuttaa - monella tavalla. Luonto on yksi merkittävimmistä liikuttajista, olipa kyse piipahduksesta lähimetsän poluille tai päiviä kestävästä vaelluksesta. Luonnon ihmeiden äärellä ihminen kokee myös ihmetystä ja liikutusta, jotain itseään suurempaa. Kun ihminen näkee, kokee ja tuntee luonnossa, hän ymmärtää, miksi luontoa on suojeltava. 

Hiljaisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat ehdottoman tärkeitä; täältä et siis löydä kailottavaa turistiopasta. Sinun ei tarvitse myöskään olla yltiösosiaalinen extrovertti osallistuaksesi, saat omaa tilaa ja rauhaa, vaikka kulkisit porukassa. Ryhmäkoot pidetään pieninä. 

Nautin itse eniten kulkemisesta hiljaisemmilla poluilla sekä kokonaan poluttomissa erämaissa. Haluan kannustaa ja opastaa muitakin löytämään omat polkunsa kuluneimpien retkeilypaikkojen ulkopuolelta. 

Kuka?

Olen savitaipalelainen luonto-ohjaaja ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri.  Asun maalla 1800-luvun hirsitalossa, Etelä-Karjalan pimeimmässä paikassa :) En enää voisi kuvitella elämää taajamassa katuvalojen ja liikennemelun keskellä.

Harrastan monipuolisesti luontoliikuntaa maalla, vesillä ja jäällä, fiiliksen mukaan eikä mitään kovin vakavasti. Vakavasti suhtaudun kuitenkin ohjaajuuteen ja kehitän jatkuvasti laji- ja muita taitojani kouluttautumalla ja treenaamalla erilaisissa olosuhteissa. 

Arvot

Vastuullisuus on vahvasti toiminnan ytimessä ja isona teemana myös koulutuksissa. Noudatamme kestävän luontomatkailun periaatteita sekä yhteistyökumppaniemme ohjeistusta.

Tapahtumamme ovat roskattomia, eli kuljetamme mahdollisesti syntyvät jätteemme aina maastosta pois jätehuollon saatavuudesta riippumatta. Emme käytä kertakäyttöastioita ja korostamme kulutuksen vähentämistä. 

Emme käytä hyönteismyrkkyjä ja vältämme muutoinkin ympäristön kemikaalikuorman kasvattamista.

Maastossa kuljemme ainoastaan omin voimin. 

Osa yrityksen tuotosta ohjataan metsien suojeluun!  

Turvallisuus 

Noudatamme Tukesin ohjelmapalveluyritysten turvallisuusohjeistusta. Yritykselle on laadittu turvallisuusasiakirja ja jokaisesta tapahtumasta laaditaan erillinen turvallisuussuunnitelma sekä riskinarviointi. 

Kirjalliset työt eivät ole kuitenkaan tae turvallisuudesta - turvallisuus on ajattelumalli sekä toimintakulttuuri. Turvallisuusasioita kehitetään kouluttautumalla ja varmistamalla asianmukaiset pätevyydet sekä jatkuvalla toiminnan arvioinnilla. Vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme tietyt laatu- sekä turvallisuuskriteerit sekä niihin sitoutumisen.

Osallistuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan yrityksen antamia turvallisuus- ja ympäristöohjeita.

Olemme Metsähallituksen vastuullinen yhteistyöyritys.

Luo kotisivut ilmaiseksi!