Kaamosvaellus Hiidenmaalle

5.-6.11.2022

Pysähtyneisyys, hiljaisuus ja varhain saapuva hämärä. Se hetki, kun syksy on taittumassa talveksi on täynnä odotusta, rauhaa ja mystisyyttä.

Hiidenmaalla pääset nauttimaan Repoveden veroisista maisemista vielä neulaspolkuina säilyneillä rauhallisilla reiteillä. Yhden yön opastetulla kaamosvaelluksella kuljemme halki upeiden maisemien korkeilta kallioilta pienten järvien rannoille. Illan vietämme nuotiopiirissä lettuja paistaen ja hämärän hyssystä nauttien. Seuraavana päivänä vaelluksen kruunaa näkymät kauas Luonterin saarien sokkeloihin.

Reitti

Kuljettava matka on yhteensä n. 14 km ja se sisältää muutamia vaativia nousuja ja laskuja. Tällä vaelluksella edetään rauhallisesti, joten se sopii kaikille normaalin toimintakyvyn omaaville.

Varusteet

Yöpyminen tapahtuu teltoissa, halutessasi voit myös yöpyä kodassa. Tarvitset lämpimän makuualustan ja -pussin, joilla tarkenee pakkasen puolelle tippuvissa lämpötiloissa. Voit myös käyttää kahta makuupussia päällekäin. Lisäksi tarvitset teltan, rinkan, ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet sekä sään mukaiset vaatteet ja jalkineet. Telttoja, retkikeittimiä ja lisämakuupusseja on saatavilla myös lainaan. Mikäli olet epävarma varusteidesi riittävyydestä, ota yhteyttä niin katsotaan ne läpi!

Osallistujille toimitetaan etukäteen varustelista sekä ohjeita mm.lämpimänä pysymiseen.

Paikka:

Vaellus alkaa klo 12 Neitvuoren parkkipaikalta, osoitteesta Neitvuorentie 660, Mikkeli. Päätämme vaelluksen samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 14 mennessä. Neitvuorelle on matkaa Mikkelistä 40 km, Lappeenrannasta 140 km, Jyväskylästä 150 km.

Hinta

Vaelluksen hinta on 129 € (sis. alv. 24 %) ja se maksetaan joko kortilla tai jälkikäteen laskulla. Vaelluksen liikuntaosuus (100 €) on mahdollista maksaa Smartumin tai ePassin liikuntaeduilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 21.10.2022 mennessä täällä:

https://forms.gle/CGJu2mDQ82xMqhUm9

Osallistujat

Vaelluksen osallistujamäärä on 3 - 8 henkilöä. Vaellus järjestetään, mikäli vähintään 3 ilmoittautuu. Alaikäraja on 15 v, huoltajan seurassa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sovellamme seuraavia peruutusehtoja:

- Peruutus yli 14 vrk tapahtumasta; veloitamme toimistokuluina 20 €

- Peruutus 7-14 vrk tapahtumasta; veloitamme puolet osallistumismaksusta

- Peruutus alle 7 vrk tapahtumasta; veloitamme koko osallistumismaksun.

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ei mitään maksuja veloiteta.
Luo kotisivut ilmaiseksi!